Pikëpamje
Ndjesë ndaj të gjitha grave të dhunuara

Ndjesë ndaj të gjitha grave të dhunuara

Lot. Dhimbje dhe urrejtje në të njëjtën kohë. Kjo ishte pamja që shoqëroi ditën e martë, por do të shoqërojë edhe ato pasardhëse nga videoja...

Dita tinzare pa makina

Dita tinzare pa makina

Tre të diela rrjesht transporti publik në Tiranë ka qenë në kaos total si pasojë e mbajtjes, nga Bashkia e Tiranës, të së ashtuquajturës, “ditë...

Diplomaci ekonomike, biznes apo thjesht masakër?

Diplomaci ekonomike, biznes apo thjesht masakër?

Ministrja e Ekonomisë Milva Ekonomi u shpreh, para pak ditësh gjatë një konference investimesh, se qeveria duhet të përfshihet më shumë në diplomaci ekonomike. Zonja Ekonomi...

Artisti në fron

Artisti në fron

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, hapi këto ditë një ekspozitë në Napoli – një nga të shumtat e kësaj serie, me vizatimet e tij tashmë...

Bari fallco. Një histori e vërtetë.

Bari fallco. Një histori e vërtetë.

Dje, pamë si një kryebashkiak ekologjist fallco dhe njeri i ri (fallco) i politikës (fallco) shqiptare, pasi derdhi qindra metra kub beton (të vërtetë) në...

1 140 141 142 143 144 163