Pikëpamje
Diplomaci ekonomike, biznes apo thjesht masakër?

Diplomaci ekonomike, biznes apo thjesht masakër?

Ministrja e Ekonomisë Milva Ekonomi u shpreh, para pak ditësh gjatë një konference investimesh, se qeveria duhet të përfshihet më shumë në diplomaci ekonomike. Zonja Ekonomi...

Artisti në fron

Artisti në fron

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, hapi këto ditë një ekspozitë në Napoli – një nga të shumtat e kësaj serie, me vizatimet e tij tashmë...

Bari fallco. Një histori e vërtetë.

Bari fallco. Një histori e vërtetë.

Dje, pamë si një kryebashkiak ekologjist fallco dhe njeri i ri (fallco) i politikës (fallco) shqiptare, pasi derdhi qindra metra kub beton (të vërtetë) në...

Fëmijët që nuk përfillëm më 1 qershor

Fëmijët që nuk përfillëm më 1 qershor

Pothuajse të gjitha vendet e botës e kanë një ditë të cilën ja kushtojnë të drejtave të fëmijëve. Në Shqipëri dhe kryesisht në të gjitha...

1 139 140 141 142 143 162