Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar
Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Gazetari spanjoll Borja Bauzá, në një artikull për portalin The Objective, shkruan për qëndresën e qytetarëve dhe artistëve në mbrojtje të Teatrit Kombëtar dhe jep...

1 2 3 4 5