Ballkani i Hapur
Rama: Ballkani i Hapur heq kufirin me Kosovën

Rama: Ballkani i Hapur heq kufirin me Kosovën

Ballkani i Hapur është e vetmja mosdakordësi mes Kryeministrit shqiptar dhe kosovar, Rama dhe Kurti. “Marrëdhëniet e ftohta me Kurtin janë një sajesë mediatike, s’kam...