BE
EURALIUS shkel detyrimin për transparencë

EURALIUS shkel detyrimin për transparencë

Komisioni Europian gjithnjë e më tepër po shton përpjekjet për të mbrojtur nga detyrimi për transparencë me publikun, misionin e asistencës teknike ligjore URALIUS V,...

Dy standartet e BE-së për zgjedhjet

Dy standartet e BE-së për zgjedhjet

Komisionerja e BE-së për Drejtësinë dhe Barazinë Gjinore Vera Jourova i ka bërë thirrje partive politike të vendeve anëtare të BE-së të bashkojnë forcta e...

1 15 16 17 18 19 27