biznesi
Basha i premton bizneseve ulje taksash

Basha i premton bizneseve ulje taksash

Bizneset në Tiranë po vuajnë nga rënia e fuqisë blerëse dhe e konsumit duke e çuar xhiron ditore në minimumin historik. Kjo është situata që...

12