Buxheti 2018
Rama shpall linjat kryesore të buxhetit 2018

Rama shpall linjat kryesore të buxhetit 2018

Kryeministri Rama prezantoi sot përpara grupit parlamentar të PS-së projekt-buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2018. Sipas fjalës së kryeministrit në buxhetin 2018 do të...