CRCA

578 fëmijë nuk ndjekin dot mësimin online

578 fëmijë nuk ndjekin dot mësimin online

Rreth 578 fëmijë në Shqipëri, kanë nevojë urgjente për aparatë celularë dhe internet në mënyrë që të ndjekin mësimin online. Sipas CRCA, një organizatë për...