Dhuna ndaj grave

Nis fushata kundër dhunës ndaj gruas

Nis fushata kundër dhunës ndaj gruas

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas, organizatat ndërkombëtare në Shqipëri kanë nisur fushatën e ditëve të aktivizmit kundër dhunës me...

Po sikur të ishte vajza juaj?

Po sikur të ishte vajza juaj?

Nuk do të flas se si një grup personazhesh publikë të fuqishëm dhe me ndikim u futën me forcë në stacionin e policisë. Nuk do...

Heshtja që vret

Heshtja që vret

1 në 3 gra në botë përjeton abuzim fizik ose seksual të paktën një herë në jetë. Nëse në terma të ngjashëm do të përkthenim...

1 2