droga
Fantabanane dhe narkospekullime

Fantabanane dhe narkospekullime

Kokaina e fshehur ne banane mbush faqet e gazetave shqiptare me diskutime dhe hipoteza: thejsht si ushtrim logjik po ndërtojmë një skenar në bazë të...

Kapja e shtetit, e shoqërisë dhe e tregut

Kapja e shtetit, e shoqërisë dhe e tregut

Falë mbiprodhimit të kanabisit gjatë viti 2016, më shumë se të vërë në zbatim një strategji të ndryshimit, qeveria Rama dhe Ministri i Brendshëm Xhafaj,...

Droga shqiptare po fuqizon mafian pulieze

Droga shqiptare po fuqizon mafian pulieze

Droga shqiptare tashmë është kthyer në një problem serioz për Italinë. Në mënyrë të veçanë, ky trafik ka rritur ashpërsinë e organizatave kriminale pulieze. Trafiku...

1 2 3 6