Elbasan
Atentat me armë ndaj një personi në Elbasan

Atentat me armë ndaj një personi në Elbasan

Disa persona të paidentifikuar kanë qëlluar ndaj Petrit Çarçiut dhe të birit në Elbasan, ditën e dielë, në mëngjes. Media raporton se dy vëllezërti e...

18910