GJKKO

SPAK ankimon vendimin e GJKKO për Mediun

SPAK ankimon vendimin e GJKKO për Mediun

Prokuroria Antikorrupsion, SPAK ka ankimuar në gjykatën e antikorrupsionit dhe krimeve GjKKO vendimin për pushimin e çështjes ndaj Fatmir Mediut, të hënën. GJKKO vendosi pushimin...

GJKKO nis gjyqin ndaj Capjave

GJKKO nis gjyqin ndaj Capjave

Gjykata e Posaçme ka nisur gjyqin ndaj Ardian Çapjes, Klajdi Dokolit, Etjen Canit, Jorgo Lekut, Florenc Çapjan dhe Ervis Bardhin për vrasjen e Gentian e...

123