Hage
Nis gjykimi i drejtuesve të UÇK-së në Hagë

Nis gjykimi i drejtuesve të UÇK-së në Hagë

Të mërkurën nisi gjykimi i parë në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë kundër drejtuesve të UÇK-së. Seanca e parë mbahet kundër Salih Mustafës,...

Rrëzohen propozimet e Gucatit dhe Haradinajt

Rrëzohen propozimet e Gucatit dhe Haradinajt

Dhomat e Specializuara në Hagë rrëzuan propozimet e krerëve të UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Pala mbrojtëse e Gucatit dhe Haradinajt dorëzuan propozimet e...

1234