Josep Borell

BE mblidhet të diskutojë konfliktin në Gaza

BE mblidhet të diskutojë konfliktin në Gaza

Ministrat e Jashtëm të BE-së do të takohen të martën për të diskutuar konfliktin e dhunshëm midis izraelitëve dhe palestinezëve. Njoftimi u bë nga Përfaqësuesi...