Kapja e medias
Lubonja: Rama, media dhe narkoregjimi

Lubonja: Rama, media dhe narkoregjimi

Publicisti dhe opnionisti Fatos Lubonja, në një shkrim për gazetën Panorama, flet për lidhjet e Qeverisë Rama me krimin dhe nevojën e tij për të...