Kastrati
Oligarkia, njësoj si mafia, nuk ekziston!

Oligarkia, njësoj si mafia, nuk ekziston!

Oligark është një njeri shumë i pasur dhe i fuqishëm, i cili ka aftësi të madhe për të ushtruar ndikim të drejtpërdrejt mbi politikën, administratën...

Vetëm oligarkët i ndryshojnë benzat…

Vetëm oligarkët i ndryshojnë benzat…

Revista Monitor publikoi para pak ditësh një të dhënë interesante që përshkruan natyrën e vërtet të rritjes së ekonomisë të Shqipërisë, aq shumë të reklamuar nga...

1 2