Kriza politike
Rama do pushtetin, jo Kushtetutën

Rama do pushtetin, jo Kushtetutën

Nëse do të kuptosh se ç’po ndodh me krizën politike në Shqipëri, së paku duhet të dish të lexosh Kushtetutën ose të gjesh kohë dhe...

Udhëtim në Shqipërinë e Edi Ramës

Udhëtim në Shqipërinë e Edi Ramës

Sa më shumë afrohet 30 qershori, aq më të fortë bëhen zërat që mbrojnë alibinë e Edi Ramës, se nuk është në dorën e tij...

Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Beteja për Teatrin Kombëtar dhe Shqipërinë

Gazetari spanjoll Borja Bauzá, në një artikull për portalin The Objective, shkruan për qëndresën e qytetarëve dhe artistëve në mbrojtje të Teatrit Kombëtar dhe jep...

Për çfarë do flasim?

Për çfarë do flasim?

Si gjithmonë, kur është në hall Kryeministri Rama i kthehet dialogut si mjet shpëtimi për të dalë nga situata. E provoi këtë me studentët, duke...

1 2 3 4 5 7