Lufta ndaj krimit
Çfarë nuk di Ambasadori Lu!

Çfarë nuk di Ambasadori Lu!

Ambasadori i SHBA në Tiranë ka folur dje sërish direkt dhe ashpër për një problem që po mban pezull vëmendjen publike për më shumë se...

Shqipëria po kthehet në arenë krimi

Shqipëria po kthehet në arenë krimi

Ditët e fundit, vendi ka përjetuar një seri krimesh të rënda, të cilat po sjellin shqetësim në rritje për rikthimin e përplasjeve mes bandave kriminale....