masat kunder koronavirusit
Rama dhe Basha debatojnë prapë në Twitter

Rama dhe Basha debatojnë prapë në Twitter

Kryeministri Rama dhe kryetari i opozitës Basha janë përplasur me njëri-tjetrin në Twitter ,në lidhje me masat ekonomike që duhet të merren për të ndihmuar...

Masat në botë kundër koronavirusit

Masat në botë kundër koronavirusit

Evropa, është epiqendra e re e një epidemie që filloi në Kinë. Të dielën, Italia raportoi se numri i vdekjeve shkoi në 1.809, një rritje...

1236