Spartak Braho
Gjyqi Special kundër Agron Tufës

Gjyqi Special kundër Agron Tufës

Agron Tufa dhe Instituti që ai drejton u bënë objekte të një sulmi të organizuar në shtyp nga një armatë njerëzish, kryesisht ish-persekutorë e shërbëtorë...

Mandatin e Tahirit e merr Spartak Braho

Mandatin e Tahirit e merr Spartak Braho

Mandati i deputetit i dorëzuar nga ish-ministri Tahiri pritet t'i kalojë Spartak Brahos. Megjithëse Komisioni Qendror Zgjedhor ende nuk ka marrë vendimin për mandatin e...