Vilat ne Tirane

Vila historike e Radio Tiranës drejt shembjes

Vila historike e Radio Tiranës drejt shembjes

Dyert dhe dritaret e ndërtesës historike të Radio Tiranës u hoqën në mes të natës gjatë fundjavës, teksa qytetarët qëndruan brenda për shkak të reshjeve...