Histori

Integrim apo izolim me Bashkimin Europian?

Integrim apo izolim me Bashkimin Europian?

Avazi i vjetër me Brukselin  Javën e kaluar Presidentja e Komisionit Europian Ursula von der Leyen vizitoi Shqipërinë e shtetet e tjera të Ballkanit Perëndimor....

Meta, Presidenti i parë që shkarkohet

Meta, Presidenti i parë që shkarkohet

Presindeti Ilir Meta është presidenti i parë shqiptar, mes 7 presidentëve të zgjedhur pas regjimit komunist, që shkarkohet nga Parlamenti. Nga 9 president që ka...

Kur populli duartrokiste pushkatimet politike

Kur populli duartrokiste pushkatimet politike

Prillin e vitit 1968, Shkodra vuante në heshtje dënimin e klerikëve dhe intelektualëve të dashur, por pati dhe njerëz që mbushën sallën dhe hapësirën para...

1239