Politikë

Vlorë, LSI e PD kundër PS

Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Partia Demokratike bashkuan votat në Këshillin Bashkiak të Vlorës për të ulur me 30 për qind taksat vendore në vitin...

Mark Frroku heq dorë nga drejtimi i PKD-së

Mark Frroku dha sot dorëheqjen nga drejtimi i Partisë Kristian Demokrate. Me anë të një letre, drejtuar anëtarëve të partisë, ish deputeti shprehej se "ka...

1 1 561 1 562 1 563 1 564 1 565 1 594