8 marsi

8 Marsi, ditë proteste për gratë e Astirit

8 Marsi, ditë proteste për gratë e Astirit

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, gratë e zonës së Astirit, shtëpitë e të cilave preken nga projekti i Unazës së Re, protestuan kundër kryeministrit Rama....

8 marsi, dita e braktisjes së gruas

8 marsi, dita e braktisjes së gruas

Ashtu si çdo rast tjetër për të festuar dhe mos punuar, ne shqiptarët e presim me padurim këtë ditë. 8 marsi, dita e gruas, vetëm...