Agron Xhafaj
O Tortugën, o Europën!

O Tortugën, o Europën!

Diçka paradoksale duket se u ka shpëtuar  analizave të gazetarëve dhe komentuesve publikë që rreshtohen në dy anë që përballen me njëra-tjetrën, pro dhe kundra...

1 2 3