Armeni
Opozita armene kundër armëpushimit me Azerbajxhanin

Opozita armene kundër armëpushimit me Azerbajxhanin

Policia armene arrestoi udhëheqësin e opozitës dhe disa të tjerë që u përpoqën të protestojnë kundra kryeministrit Nikol Pashinyan për marrëveshjen e armëpushimit me Azerbajxhanin....

Nisin luftimet mes Armenisë dhe Azerbajxhanit

Nisin luftimet mes Armenisë dhe Azerbajxhanit

Armenia dhe Azerbajxhani kanë akuzuar njëra-tjetrën për bombardime në zona të banuara nga civilët, vetëm një ditë pasi dy palët vendosën armëpushim. Luftimet e reja...

12