Artistët
Artistët e Lalit

Artistët e Lalit

Shfaqja e një artisti që flet broçkulla teksa i thur lavde një politikani të krimbur nga mashtrimet dhe korrupsioni është pamje e shëmtuar. Në Shqipëri...

Foto Lajm — Artistët në lot

Foto Lajm — Artistët në lot

Në momentin që deputetët e shumicës miratuan shembjen e Teatrit Kombëtar, artistën të ndodhur jashtë Kuvendit shpërthyen në lot.

Artistët do të zaptojnë Teatrin Kombëtar

Artistët do të zaptojnë Teatrin Kombëtar

Artistët kanë vendosur të ngrejnë çadra duke filluar nga sot në orën 19:00 në sheshin para Teatrit Kombëtar deri në plotësim të kërkesave të tyre....