Brexit

Kryeministrja britanike May jep dorëheqjen

Kryeministrja britanike May jep dorëheqjen

Kryeministrja britanike Theresa May dha sot dorëheqjen si kryeministre dhe si kryetare e Partisë Konservatore. Ajo do të largohet zyrtarisht nga zyra më 7 qershor....

123