dekret

Presidenti dekreton ministrat Çuçi dhe Ekonomi

Presidenti dekreton ministrat Çuçi dhe Ekonomi

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar dorëheqjen e ministrit Sandër Lleshaj dhe propozimet e Kryeministrit Rama për ndryshime në kabinetin ministror. Meta ka dekretuar emërimin e...