Droge

300 kg kokainë kapen në portin e Durrësit

300 kg kokainë kapen në portin e Durrësit

300 kilogramë kokainë u kapën të premten, në portin e Durrësit. Sipas policisë, kokaina ndodhej në një kamion me targa të Maqedonisë së Veriut. Policia...

Dënohet me 14 vite burg Arbër Cekaj

Dënohet me 14 vite burg Arbër Cekaj

Arbër Cekaj u dënua më 14 vite burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda të Apelit, të premten. Ndërsa, Donaldo Lushajn dhe Armando Pezakun u...

1235