Edi Rama

Si e mbronte Edi Rama vëllain e Fatmir Xhafajt

Si e mbronte Edi Rama vëllain e Fatmir Xhafajt

Në gusht të vitit 2016, Kryeministri Edi Rama, në përgjigje të akuzave të opozitës për përfshirjen në trafik ndërkombëtar droge të vëllait të deputetit Fatmir...

Turqia dhe Erdogan po presin mbrapa perdes

Turqia dhe Erdogan po presin mbrapa perdes

Në një intervistë, javën e shgkuar, me gazetaren Ilva Tare, Kryeministri Edi Rama shpjegoi marrëdhëniet e tij me Turqinë, veçanërisht tani që BE po vëzhgon...

1 83 84 85 86 87 129