Fusha shpk
Sheshi Skënderbej kandidat për një tjetër çmim

Sheshi Skënderbej kandidat për një tjetër çmim

Rikonstruksioni i Sheshit Skënderbej, projektuar nga firma belge e arkitekturës 51N4E dhe artisti shqiptar Anri Sala, zbatuar nga kompania Fusha, është përzgjedhur kandidate për të...

Sërish 1 milionë euro për Fusha shpk

Sërish 1 milionë euro për Fusha shpk

'Fusha shpk' ka fituar një tjetër tender publik. Kësaj rradhe bëhet fjalë për rikonstruksionin e godinës së Universitetit Politeknik të Tiranës. Në garë morën pjesë...

1 2 3 4