iran
Qeveria e Iranit humb dhe zgjedhjet pa opozitë

Qeveria e Iranit humb dhe zgjedhjet pa opozitë

Qeveria e Iranit ka zhvilluar zgjedhje të përgjithshme një-partiake, pasi vendosi të mos pranonte kandidatët opozitare dhe kundërshtarë të regjimit. Zgjedhjet u zhvilluan të premten...

Qeveria dëbon 2 diplomatë iranianë

Qeveria dëbon 2 diplomatë iranianë

Qeveria njoftoi sot se ka dëbuar 2 diplomatë të ambasadës iraniane me arsyen se me veprimtarinë e tyre kanë shkelur statusin dhe konventat ndërkombëtare. Lajmi...

1 2