Kadastra

Drejtori i Kadastrës Kurbin në kërkim nga Policia

Drejtori i Kadastrës Kurbin në kërkim nga Policia

Drejtori i Kadastërs së Kurbit Etmond Stojani u shpall nëkërkim për prodhim të lëndëve narkotike. Policia arrestoi bashëkpunëtorin e tij, 24-vjeçarin Vranicki Hisku. Stojani dhe...