Kavaje

Deri tani rreth 200 persona të plagosur

Deri tani rreth 200 persona të plagosur

Të paktën 200 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në spitalin e Tiranës, Durrës dhe Krujës. Janë raportuar dy persona të vdekur për shkaqe të lidhura...

Kali i Perandorit Kaligula në Kavajë

Kali i Perandorit Kaligula në Kavajë

Asambleja e Partisë Socialiste në Kavajë zgjodhi gjashtë kandidatë për Bashkinë e Kavajës —vend i mbetur bosh pas shkarkimit të Elvis Roshit i prekur nga...