Klement Balili
Vetëdorëzohet në polici Klement Balili

Vetëdorëzohet në polici Klement Balili

Klement Balili, i njohur si Escobari i Ballkanit, u vetëdorëzua sot në Policinë e Shtetit. Lajmin e ka bërë publik Top Channel, i cili është...

Klement Balili, shembulli i dështimit të shtetit

Klement Balili, shembulli i dështimit të shtetit

Policia e Sarandës sekuestroi sot hotelin Santa Quaranta dhe 25 apartamente në Sarandë në pronësi të Klement Balilit, në kërkim për trafik ndërkombëtar droge. Gjykata...

1 2