Koronavirus

Japonia numër rekord infeksionesh të reja

Japonia numër rekord infeksionesh të reja

Japonia ka konfirmuar një numër rekord të infektuarish, 1580 të infektuar të rinj, të premten. Zonat më të prekura sipas medias locale janë Tokio dhe...

1 2 3 4 5 6 164