Koronavirus
Miratohet Remdesivir, antivirali i parë nga SHBA

Miratohet Remdesivir, antivirali i parë nga SHBA

SHBA-të miratuan antiviralin Veklury (remdesivir) për përdorim tek pacientët e sëmurë me koronavirus. Ilaçi mund të përdoret për të rriturit dhe fëmijët mbi moshën 12...

Greqia vendos shtetrrethim në 2 rajone

Greqia vendos shtetrrethim në 2 rajone

Greqia ka vendosur shtetrrethim natën në zonat më të prekura nga COVID-19, tha të enjten Kryeministri Kyriakos Mitsotakis. Mitsotakis tha se lëvizja do të ndalohet...

1 2 3 4 5 223