Ligji i Teatrit Kombëtar
Teatri dhe ekonomia simbolike

Teatri dhe ekonomia simbolike

Për Teatrin është thënë pothuaj gjithçka; nga tjetërsim i pronës publike tek shkatërrimi i trashëgimisë historike-kulturore, nga shkelje e ligjeve dhe Kushtetutës së vendit, tek...

1 2 3 4 5