Macron
Macron, Lukashenko duhet të largohet

Macron, Lukashenko duhet të largohet

Presidenti i Bjellorusisë Aleksandër Lukashenko duhet të pranojë demokracinë dhe të largohet nga pushteti, tha Presidenti francez Macron për median franceze. Bjellorusët kanë dy muaj...

Meta uron Macron për festën kombëtare të Francës

Meta uron Macron për festën kombëtare të Francës

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta uroi Presidentin farncez emmanuel macron për ditën Kombëtare të Francës, Ditën e Bastijës. Presidenti falenderoi qeverinë franceze për mbështetjen në...

1234