mbetjet
Problemi me mbetjet

Problemi me mbetjet

E dashuroj Shqipërinë — një vend plot me zona të pazbuluara dhe me pamje të mrekullueshme që të lë pafrymë. Zonat malore ku mund të...

Shqipëria po Mbytet në Plehra

Shqipëria po Mbytet në Plehra

Vetëm pesëmbëdhjetë kilometra nga qendra e kryeqytetit të Shqipërisë, Tiranës, rreth tre mijë familje janë rrethuar nga flakët. Ndonëse në një stinë të nxehtë me temperatura...