OSBE
OSBE ndihmon 450 familje rome dhe egjiptiane

OSBE ndihmon 450 familje rome dhe egjiptiane

Prezenca e OSBE shpërndau sot ushqime dhe detergjentë 450 familjeve të komunitetit rom dhe egjiptian. Në një postim në Facebook, Prezenca njofton: "Për të lehtësuar...

1 2 3 8