Parlamenti Evropian
Vidhet Parlamenti Evropian, gjatë karantinës

Vidhet Parlamenti Evropian, gjatë karantinës

Gjatë karantinës, në zyrat e Parlamentit Evropian kanë hyrë hajdutët. Të paktën 50 eurodeputetëve u janë vjedhur kompjutera, tableta dhe gjëra të tjera nga zyrat...

123