Partneritet Publik Privat
Banka Botërore kritikon qeverinë për PPP-të

Banka Botërore kritikon qeverinë për PPP-të

Banka Botërore ka theksuar sot për të disatën herë rrezikun që i vjen Shqipërisë nga partneritetet publike private dhe ka kritikuar Kryeministrin Rama për mungesë...

Qeveria tallet me FMN-në

Qeveria tallet me FMN-në

Në raportin më të fundit të monitorimit, FMN shprehu edhe një herë shqetësime për partneritetet publike private dhe i këshilloi qeverisë Rama eleminimin e PPP-ve...

1 2 3