Presidenca e OSBE
Si funksionon OSBE-ja – Exit Shpjegon

Si funksionon OSBE-ja – Exit Shpjegon

Shqipëria mori sot presidencën  e Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri (OSBE). Kryeministri Edi Rama tha se Presidenca e Shqipërisë do të kishte synim kryesor mbështetjen...