Reforma në Drejtësi
EURALIUS: Vetingu mbaron në 2021

EURALIUS: Vetingu mbaron në 2021

Për herë të parë që nga fillimi i procesit të vetingut, EURALIUS, misioni i asistencës në drejtësi i financuar nga BE, dha një afat për...

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Siç është bërë tashmë zakon në Shqipëri, diplomatët që janë drejt fundit të mandatit, i zbusin zakonet e tyre diplomatike dhe fillojnë të dalin nëpër...

1 36 37 38 39 40 47