shkolla
Covid-19 mbyll shkollën në Krujë

Covid-19 mbyll shkollën në Krujë

Shkolla nr.1 në Krujë është mbyllur të premten, pasi të paktën tre mësues janë infektuar me Covid-19. Gjashtë mësues të tjerë janë testuar dhe janë...

Infektohen me Covid 8 mësues në Berat

Infektohen me Covid 8 mësues në Berat

Tetë mësuese në dy shkolla në Berat janë infektuar me Covid-19. Ata janë mësues në shkollat ‘Ajet Xhindole’ dhe në shkollën e Mesme të Bashkuar...

123