Shqiperia

Qeveria dëbon 2 diplomatë iranianë

Qeveria dëbon 2 diplomatë iranianë

Qeveria njoftoi sot se ka dëbuar 2 diplomatë të ambasadës iraniane me arsyen se me veprimtarinë e tyre kanë shkelur statusin dhe konventat ndërkombëtare. Lajmi...

1 3 4 5 6 7 8