Thumanë
Deri tani rreth 200 persona të plagosur

Deri tani rreth 200 persona të plagosur

Të paktën 200 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në spitalin e Tiranës, Durrës dhe Krujës. Janë raportuar dy persona të vdekur për shkaqe të lidhura...

1 2 3