Tiranë

Fillon akreditimi i Universiteteve shqiptare

Së shpejti do të nisë akreditimi i universiteteve shqiptare. Agjensia “Quality Assurance Agency” do të akreditojë gjashtë universitete, ndër të cilat katër janë shtetërore dhe...

1 16 17 18 19 20 22